Tenner man lys? Fyrer man i peisen? Lar man tomatene stå fremme på kjøkkenbenken? Er alle familiebildene borte? Har man dekket på spisebordet? Sitter statisten fortsatt i sofaen og leser bok? Neida, men joda! Jeg får mange spørsmål tilknyttet dette. Det aller viktigste her er å skape en god atmosfære. Jeg sier ofte til kundene mine at interessentene ikke skal føle at de kommer inn i et annet sitt hjem (ved å se på forskjellige familiebilder og personlige gjenstander), men at man får følelsen av at man skal kunne skapt sitt eget hjem her.

Her skal hele familien kunne kose seg i sofaen mens de venter på at maten er ferdig. Her skal det være trygt å vokse opp. Dette skal være en investering i å bo godt i mange, mange år. Dette er følelsene som vi meglere må formidle på visning. Ved å presentere det mest mulig innbydende uten at det er personlig, er desidert det beste utgangspunktet for en god visning. Hvis det er dekket på bordet til bildene kan det fint stå til visning. Det viser vel bare at her er det rom for hygge og mange rundt bordet? Fyr i peisen gir vel bare en hyggelig følelse, også viser man jo at den fungerer fint? Tomatene på kjøkkenbenken kan også fint stå fremme, gjerne sammen med en pose Twist og kanskje noen nystekte boller eller et fat med frisk og deilig frukt? Statisten som sitter i sofaen, sitter der nok ikke på visning. Men det hender at jeg har med meg selger på visning. Det kommer helt an på objektet jeg selger. Å tenne lys gjør det bare hyggelig, dette er fint å gjøre til visning og på bildene.

Når det er sagt er jeg veldig opptatt av at en finn-annonse er en ANNONSE og en slags teaser – her må megler prøve å vekke interessen til kjøperen uten at det blir kjedelig eller det blir for mange bilder. Dersom du er interessert i en bolig ønsker du å se rommet og ikke masse nærbilder av tomater og sitroner? Slik er ihvertfall jeg. I mine annonser finnes omtrent ikke detaljbilder. Jeg synes det blir for mye å bla igjennom, og det er nok av bilder fra før.. Jeg kjenner ofte at jeg blir lei av å bla dersom det kommer detaljbilder på detaljbilder…

Detaljbilder kan jeg gjerne krydre et prospekt med eller bruke til sosiale medier og her med dere på bloggen. Det vekker god interesse og ser bra ut, men ikke på finn.no! Spar tiden til interessentene 🙂

Har jeg rett, eller hva tenker du? Blir du irritert av for mange detaljbilder når du er på boligjakt og ser på mange finn-annonser hver dag? Får du lyst å kjøpe sitroner tilslutt? 😛

Previous Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *