Veldig hyggelig med alle fine tilbakemeldingene fra dere etter jeg la ut bilde av min egen leilighet på Instagram (meglerkaroline). Det hadde jeg ikke trodd var så spennende. Etter ønske fra dere så legger jeg ut litt flere bilder 🙂

For meg er det viktig å ha det hyggelig hjemme, ihvertfall i disse hjemmekontor-tider… Når jeg jobber på kveldene tenner jeg gjerne lys og sørger for at det føles fint å jobbe hjemmefra også.. Hva gjør du i disse hjemmekontor/karantene tider for å ha det hyggelig?

Har fortsatt oppe julestjernen, noe som mange synes er underlig. Jeg synes den passer så fint og har bestemt meg for å beholde den der… litt til… For å være helt ærlig, har jeg faktisk glemt den litt også.. Blitt så vant med at den henger der nå, desember var for tre mnd siden ja.. jaja 😛

Ønsker deg en nydelig lørdag! Ta vare på hverandre, vask hendene, hold dere hjemme også er jeg sikker på at dette går bra til slutt!

Previous Post

2 thoughts on “Hjemme hos meg – Corona ute, hygge inne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *