Det er ikke ofte jeg selger boliger som denne perlen her. Her får man en helt unik leilighet med bygårdspreg midt i sentrum.

Harald Hårfagres gate 20 – https://www.nordvikbolig.no/boliger/3cede231-3488-47f1-a5e4-439c5d123250

Den gode takhøyden og de store vinduene gjør denne leiligheten helt spesiell. Silje (kunden min her) har jeg også solgt for tidligere, fire år siden nå faktisk. Da hadde hun også en fantastisk sjarmerende leilighet med særpreg. Vi har siden salget den gang fulgt nøye med hverandre på sosiale medier og når hun skulle selge denne nydeligheten ble jeg invitert inn igjen. Det er fantastisk hvordan sosiale medier gjør at jeg kan holde kontakten med kundene mine 🙂

Kunsten, fargene, interiøret og sammensetningen – ikke rart hennes leilighet ble nevnt i en bok om farger.

Jeg elsker å samarbeide med kunder som gir det lille ekstra i klargjøringsprosessen. For det første er det jo kjempegøy og ikke minst viktig! Å gjøre noe litt utenom normalen med statist på bildene, mer farger en man vanligvis ser og kult interiør spriter opp hverdagen min.

Høydepunkter med denne leiligheten: 
– Fantastisk leilighet med bygårdspreg, store vinduer og 2,6-2,8 meter under tak
– I 2004 ble bygget seksjonert og oppgradert
– Nymalte overflater på soverom, stue og kjøkken-spisestue i 2016
– Røropplegg av typen «rør i rør» fra 2004
– Utvendige fasader ble pusset og nymalt i 2018
– Ny taktekking med sort glassert teglstein fra 2018
– Automatsikringer

Det er få ting som gir meg mer glede enn unike og gode salgssamarbeid.

Gleder meg til visningen i ettermiddag 🙂

Ønsker deg en fortsatt nydelig dag!

Previous Post
Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *