Det er mange som maler og pusser opp hjemme om dagen, inkludert meg selv. Hva er vel da bedre enn en liten fargeguide på de hotteste fargene for våren 2020? Jeg stakk over til en venninne for å teste ut litt forskjellige farger, både hun og jeg skal igang med litt maling fremover. Vi fant virkelig våre favoritter. Det begynte veldig ryddig og fint som dere ser, full oversikt over de forskjellige fargene og enkelt å se hvilken farge som tilhørte hvilket malingsspann…

ogsåååå satte vi igang å male da….

kaos, kaos, kaos…

meeeen vi malte på en gipsplate som gjorde det veldig oversiktlig. Så vi fikk vårt eget system på det likevel 🙂
Vår klare favoritt ble altså «Devine 12083» fra Jotun som er malt på nederste platen til venstre. Den fargen er lun og fin, har mest beige i seg, ikke noe grått. Den er klassisk og skaper en fin «hjemmefølelse» samtidig som den er moderne. Knallfin til en kontrastvegg. Denne passer svært godt til farge nr. 3 og 4 på øverste plate. De heter «skandinavisk lys» og «soft touch». Vi har sett for oss en åpen stue- kjøkkenløsning her!

Soverom: 
Til et soverom vil alle disse fargene bli fine, men ekspertpanelet (altså oss) kom frem til at fargen «skandinavisk lys» nr. 3 fra venstre på øverste plate ville være vår favoritt.

Takmaling: 
Perfekt takmaling vil være nr. 2 fra venstre «klassisk hvit».

Dersom man ønsker en hvitfarge som ikke er helt kritthvit, kan vi anbefale «sommer sne» som har litt beige i seg. Dette gir en lun og fin romfølelse.

I disse dager er det enkelt å møblere til fargene her. Det går mye i svart, beige interiør, grønne planter og naturlig lys. Dette går rett hjem med disse fargene til.

Vår favoritt ble uansett Devine – NYDELIG! Den skilte seg skikkelig ut i mengden.

Håper dere likte innlegget, kanskje litt inspirert til å ta frem malerkosten? Psst, Jotun hadde gode tilbud på maling nå.
Jeg kjøpte inn maling, koster, rulle, tape osv for tre uker siden… Kanskje jeg skal hive meg rundt å svinge malerkosten allerede til helgen.

Har du noen farger å anbefale? Likte du disse fargene? Flere av slike innlegg? Skal jeg dele resultatet fra malingen hjemme hos meg? 🙂

 

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Her er fargetrendene for våren 2020

 • LMFA

  Det er vanskelig å finne den perfekte beige fargen, men nå har jeg fått ett godt tips her! Jeg vil se hvordan det blir før og etter maling i leiligheten din🌟😍 Kanskje du kunne vlogget det?
  Loveyou

  • meglerkaroline

   Veldig kjekt å høre at du fikk litt inspirasjon her🎨✨Da skal jeg absolutt vise før og etter hjemme hos meg🌟

 • E

  😍😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *