Da er det klart for Ukens Bolig – Sæls vei 67!
– Stylet av Beate via Room Exclusive og bilder tatt av Jarle Kysnes i Imotiv.
– Link til boligen: https://www.nordvikbolig.no/boliger/dd18f355-7b2e-4839-8f5b-464b81d1a2b2
– Velkommen til visning mandag 30.mars – Husk å melde deg på i forkant!

Jeg gjør alltids det jeg kan for at mine kunder sine boliger skal bli godt mottatt i markedet. Derfor er det viktig at man gjør en innsats i forkant av fotograferingen. Denne boligen er så fin! Med tre solrike uteplasser, egen parkering på tomten, stort bad og vaskerom! Selveier rekkehus til 3.190.000,-

For meg er det viktig at alle interessenter får med seg alle de positive sidene med boligen. Da er det en del ting jeg gjør for at dette skal bli enda mer synlig for interessentene.

Her deler jeg tre av mine mest populære tiltak: 

NABOKORT
Mine selgere får muligheten til å hente nabokort på mitt kontor. Disse deler selger ut til sine naboer og kanskje henger opp en på nærbutikken. Dette gir ekstra synlighet og vi benytter da muligheten til å fremhever positive sider med boligen. Kanskje de kjenner noen som er interessert i å bo i området? eller de ønsker å bo i samme område men en annen type bolig?

«Nordmenn er ekstremt kortreiste», ifølge Prognosesenteret.

Aller helst flytter vi innen samme kommune, folk vil fortsette å bo i området de kommer fra!

Jungeltelegrafen teller! Jeg har ved flere anledninger sett at dette fungerer bra! Kanskje det bare gir en ekstra budgiver? Men hva er egentlig en budgiver verdt?

Slik ser nabokortet til denne boligen ut:

Side 1
Side 2

Dette anbefaler jeg alle selgere der ute 🙂

SOLKART 
Selv om vi bergensere ikke kan skilte med mye sol, ihvertfall ikke sålangt i år… er det likevel et spørsmål som er høyaktuelt på visning omtrent hver gang. Da har jeg erfart at solkart med en kommentar fra selger har en god effekt! Last gjerne ned appen: «Sun Seeker» hvis du vil sjekke om det stemmer på din eiendom. Her kan man også selvsagt endre til midtsommers, når man vanligvis er ute å nyter solen.

Dette gir trygghet for en mulig kjøper! Solforhold er nemlig viktig for folk flest, og jeg opplever at interessentene mine er glad i kort og presis fakta! Her er et eksempel på en romplakat med solkart og kommentar fra selger på denne boligen:

ROMPLAKATER 


Dette blir som en visningsassistent for meg. Her skal det stå nyttig informasjon!

I denne boligen er det mange positive oppgraderinger som er foretatt. Dette må vi få frem på en smart, enkel og god måte på visning. Mine interessenter elsker det! Da slipper de å bla i prospekter med liten skrift på visning. En ting har jeg lært meg, dersom man ikke fremhever det som er gjort av oppgraderinger med boligen vil heller ikke interessentene betale noe mer enn det naboen fikk… Men hadde naboen gjort alle disse oppgraderingene? Hvis megler gjør en grundig jobb her, kan det utgjøre mye i en budrunde! Tro meg, det har jeg merket mange ganger. Jeg får så mange gode tilbakemeldinger på dette. Her er fire eksempler på romplakater:

SOSIALE MEDIER
Flere ganger har jeg har hatt interessenter innom på visning som har sett boligen via sosiale medier. I tillegg til Nordvik Ekstra som er et ekstremt bra produkt (dette kan jeg skrive om senere) anbefaler jeg alltid alle mine selgere å dele annonsen på sin facebook og instagram.

I tillegg deler jeg på mine sosiale medier, Nordvik sin hjemmeside, Nordvik sin Instagram og Nordvik sin Facebook. Da er det viktig å ikke bare dele en link til annonsen slik som alle andre gjør. Lag fine storyes, legg ved direkte bilder, gjør noe annerledes slik at din bolig skiller seg ut i mengden 🙂

Håper dere likte tipsene mine. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du ønsker at jeg mer om. Ønsker deg en nydelig dag videre!

Nå skal jeg ut å se på et oppussingsprosjekt, være med å se på farger osv 🙂 Vi snakkes på!

Previous Post
Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *