Jeg tror det er sunt å bytte jobb litt oftere enn hva komfortsonen din sier. Hvis du føler du er klar for nye utfordringer, hopp i det! Det har ikke skadet meg i hvert fall.

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg har jobbet litt forskjellige steder. Hvis jeg ikke hadde gjort det hadde jeg heller aldri turt å starte for meg selv. Jeg har lært så mye i alle mine jobber.  Selv om det er samme jobben, utfører man arbeidsoppgavene forskjellig fra selskap til selskap og megler til megler. Det har vært ekstremt lærerikt å jobbe med forskjellige mennesker. Når vi startet Nordvik, samlet vi de flinkeste og mest hardtarbeidende meglerne vi visste om.

Her er en liten oversikt over hvor jeg har jobbet siden jeg gikk ut av BI Bergen:

DNB Eiendom
Medhjelper i 2 år 

Eiendomsmegler Vest
Årets fullmektig og jobbet i selskapet i 2 år

Privatmegleren
2. plass årets megler Bergen 2019. Jobbet i selskapet i 2,5 år.

Nordvik Bolig Bergen
Startet for oss selv – 1.mars.2020

Til sommeren har jeg faktisk vært i bransjen i syv år og tiden har flydd!

Jeg har solgt så mange forskjellige type boliger i hele Bergen, og jeg elsker jobben min like mye fortsatt. Kanskje enda mer… 🙂

 

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Karrieren min
så langt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *