De fleste synes hverdagen min ser variert og gøy ut. Det ligger hard arbeid bak resultater i denne bransjen, det er det ingen tvil om. Jeg deler ofte mye av det jeg gjør og folk blir engasjert, DET er gøy.

Ingen dager er like, det er det jeg liker alle best med jobben min 🙂

Foto: Aina Olsen
 • Jeg er på kontoret mellom klokken 8-9 hver dag. 
  Hver mandag har vi morgenmøte og fredag frokostmøte for å oppsummere uken og dele erfaringer.
 • To-do list 
  Jeg starter alltid dagen med å lage en to-do liste som jeg kan jobbe utifra. Dermed jobber jeg mye mer effektivt gjennom hele dagen.
 • Visning dagen før
  Har jeg hatt visning dagen før ringer jeg alle som var innom og setter av dagen frem til klokken 14 for å avholde budrunde. Dette er viktig, slik at jeg ikke booker inn møter i dette tidsrommet. Ryddig kalender med fargekoder har vært en suksessfaktor for min del. I budrunden er det avgjørende å ha valgt en megler som virkelig gjør alt for at kunden skal sitte igjen med mest mulig etter endt salg. En god strategi tilpasset hver enkelt budrunde er avgjørende.
 • Ikke visning dagen før
  Dersom jeg ikke har hatt visning dagen før tar jeg gjerne kundemøter på dagtid. Hvis jeg ikke har kundemøter klargjør jeg annonser og følger opp kunder. Verdivurdering/etakst, befaring, før-foto klargjøringsmøte og veiledningstime.
 • Etter klokken 17:00
  Etter klokken 17:00 avholder jeg visninger og går på befaringer. På ettermiddagen er folk ferdig på jobb og er mer tilgjengelige.
Foto: Aina Olsen

I travle perioder går jeg gjerne tilbake igjen på kontoret eller benytter hjemmekontoret for å ferdigstille annonser og svare på e-poster som har kommet inn mens jeg har vært på visninger og befaringer. Det er viktig å være tilgjengelig for alle kunder etter visning for å svare på alt de lurer på før budrunde dagen etterpå.

Arbeidsdagen tar slutt når jeg selv velger å legge vekk jobben for å ta kveld. Jeg ser ikke på klokken når jeg er ferdig, men går hjem når jeg er fornøyd.

Foto: Aina Olsen

Ingen dager er like og noen dager er mye kortere. Det som er fint med megleryrket er at du kan styre hverdagen selv, nøkkelen er planlegging.

I helgene må man regne med litt helgearbeid på grunn av visninger/privatvisninger.

Hardt arbeid lønner seg resultatmessig 🙂

Foto: Aina Olsen

Previous Post
Next Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *