Dette har jeg gledet meg til!

Jeg har over lang tid har lyst å sette ord på alt jeg opplever i min hverdag som eiendomsmegler. Er det noe jeg elsker og brenner for så er det jobben og kundene mine.

Jeg er Karoline Fredheim Nilssen, 26 år og bor i Bergen. I november bestemte jeg og tre av Bergens dyktigste meglere å starte opp egen meglerbutikk gjennom Nordvik Bolig (som er etablerte og store i Oslo). Ekstra gøy at vi er tre damer som starter opp, noe som ikke har skjedd i Bergen før. Håper vi kan inspirere andre til å gjøre det samme i fremtiden 😊

Fotograf: Aina Olsen

Vi hadde jobbet i en uke før vi virkelig fikk kjenne på Covid19 tendensene i markedet. Nå gjelder det å jobbe enda hardere for å kunne levere gode resultater for våre kunder nå og når denne krisen er over.

Vi var forberedt på beinhardt arbeid som nyoppstartet i Bergen, nå må vi ihvertfall brette opp armene.

Spesielt i denne tiden her har jeg mulighet til å dele godt innhold da jeg har bedre tid nå enn noengang tidligere. Siden jeg startet som megler har jeg hatt travle dager med liten tid til overs. Nå har jeg tid til å sette ord på alt jeg elsker med jobben min og forhåpentligvis kunne være en inspirasjon til alle som skal inn i en salgsprosess.

Jeg skal dele trender, boligtips før salg, hvordan jobben som megler er, om meglerstudiet, motivasjon og det som ellers faller meg inn 🙂

Er det noe du ønsker innlegg om? Send meg gjerne en melding eller legg igjen en kommentar under.

Next Post

2 thoughts on “Første meglerbloggen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *